Zapraszamy do zapoznania się z naszym menu. Oferujemy szeroki wybór dań i napojów, idealnych na różnego rodzaju uroczystości.

Przykładowe menu konsolacji
Oferta menu na konsolację
Zupy (Dwie zupy do wyboru)
- Rosół z perliczki z lanymi kluskami (domowy, aromatyczny bulion)
- Krem z borowików z grzankami truflowymi
- Krem z pomidorów z serem bursztyn i bazylią
- Żurek na borowikach z pierożkami nadziewanymi białą kiełbasą (na zakwasie własnej roboty)
Przystawki i sałaty (Trzy przystawki do wyboru)
- Tatar wołowy z majonezem lubczykowym (wołowina z lokalnych gospodarstw)
- Śledź holenderski w śmietanie (marynowany na miejscu)
- Sałata z awokado i krewetkami (z lekkim dressingiem cytrynowym)
- Sałata z buratą, pomarańczami i orzechami pekan (z dressingiem miodowo-musztardowym)
- Chleb własnego wypieku
II danie (Dwa dania do wyboru)
- Kaczka po polsku z sosem wiśniowym (marynowana w przyprawach korzennych)
- Pieczony filet z okonia morskiego z sosem maślanym
- Kotlety schabowe z kapustą zasmażaną (klasyka w nowoczesnym wydaniu)
- Pieczona karkówka z sosem cebulowo-kminkowym (idealnie krucha, aromatyczna)
Dodatki do II dań
- Ziemniaki pieczone w soli
- Puree ziemniaczane
- Warzywa grillowane
- Mix sałat z winegretem
Desery
- Domowy sernik z nutą wanilii
- Szarlotka na ciepło z kruchym spodem
Napoje
- Bufet kawa/herbata w cenie
- Napoje zimne: woda, soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy) – bez ograniczeń
Informacje dodatkowe
- Do ceny menu doliczamy serwis kelnerski w wysokości 10%.

Chrzciny
Oferta menu
Zupy
(Dwie zupy do wyboru)
- Rosół z perliczki z lanymi kluskami
- Żurek na borowikach z pierożkami z białą kiełbasą
- Krem z białych warzyw z olejem truflowym
- Krem z pomidorów San Marzano z bursztynem i bazylią
Przystawki i sałaty
(Podane w stół)
- Sałata z awokado i krewetkami (lekki dressing mango z chili)
- Sałata z grillowaną polędwicą, pieczoną papryką i rzodkiewką
- Tatar z wołowiny z majonezem lubczykowym (najwyższej jakości wołowina)
- Carpaccio z marynowanego łososia z grejpfrutem (wykwintna kompozycja smaków)
- Pieczywo własnego wypieku
II danie
(Podane w stół)
- Kaczka pieczona po polsku z sosem wiśniowym, ziemniaki pieczone w soli
- Pieczony okoń morski z sosem maślanym, musem z zielonego groszku
- Stek z wieprzowiny Iberico z purée i sosem cebulowym
Desery
(Podane w bufet)
- Sernik z białą czekoladą i musem wiśniowym
- Ciasto czekoladowe z bitą śmietaną
- Tiramisu
Napoje
- Bufet kawa/herbata w cenie
- Napoje zimne: woda, soki owocowe i napoje gazowane – bez ograniczeń
Informacje dodatkowe
- Do ceny menu doliczamy serwis kelnerski w wysokości 10%.

Komunie
Oferta menu
Zupy
(Dwie zupy do wyboru)
- Rosół z lanymi kluskami (domowy, aromatyczny bulion)
- Krem ze szparagów (z dodatkiem świeżego koperku)
- Botwinka z młodymi ziemniakami
- Chłodnik litewski z jajkiem (idealny na ciepłe dni)
Przystawki i sałaty
- Sałata ze szparagami, ogórkiem małosolnym i kremowym kozim serem (z winegretem cytrynowym)
- Sałata z awokado i krewetkami (delikatny dressing z mango i chili)
- Tatar z wołowy z majonezem lubczykowym
- Carpaccio z marynowanego łososia z grejpfrutem
- Szparagi z sosem berneńskim (klasyczne, eleganckie połączenie)
II danie
- Kaczka po polsku z sosem wiśniowym (marynowana i pieczona do perfekcji)
- Pieczony filet okonia morskiego z sosem maślanym i purée z zielonego groszku
- Sznycle cielęce z młodymi ziemniakami i glazurowaną marchewką (delikatne i soczyste)
Desery
- Panna cotta waniliowa z musem malinowym (delikatny, kremowy deser)
- Domowy sernik z białą czekoladą
- Lody ze świeżymi owocami
Napoje
- Bufet kawa/herbata w cenie
- Napoje zimne: woda, soki owocowe i napoje gazowane– bez ograniczeń
Informacje dodatkowe
- Do ceny menu doliczamy serwis kelnerski w wysokości 10%.